Categorieën

Retourneren

Is het toch niet helemaal wat je zoekt? Dat kan natuurlijk. Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst het product retourneren indien je aan de retourvoorwaarden voldoet. Die vind je hieronder.

Veelgestelde vragen

Je kunt je product retourneren indien er wordt voldaan aan de retourvoorwaarden en door het retourneerformulier in te vullen, die vind je onderaan deze pagina. Nadat je het retourneerformulier hebt verstuurd ontvang je binnen 1 werkdag een reactie met instructies.

Zodra de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goedgekeurd ontvangt u van ons een bevestiging. Het aankoopbedrag staat vervolgens binnen 2 tot 5 werkdagen op uw rekening.

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het product en de koeriersdienst die je hiervoor gebruikt. De kosten voor het retour sturen worden niet door ons vergoed. 

Retourvoorwaarden

  • Het product is in nieuwstaat, beschadigde of gebruikte producten worden niet geaccepteerd.
  • Het product is verpakt, indien mogelijk in de originele verpakking. Hier bij voorkeur niet op plakken of schrijven. Gebruik een omdoos om de zending te versturen, op de omdoos kan dan worden geschreven of geplakt.
  • Je doet de retouraanvraag binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling en verstuurt de producten pas zodra wij de aanvraag hebben bevestigd.
 
Let op. Tegels en producten die speciaal voor jou zijn gemaakt kunnen niet geretourneerd worden.

Retourneerformulier

Zodra je bovenstaande retourformulier verstuurt zullen wij hier binnen 1 werkdag op reageren. Pas na het ontvangen van onze bevestiging kun je de producten verzenden. De producten die je retour stuurt moeten binnen 14 kalenderdagen door ons worden ontvangen. Na deze 14 kalenderdagen worden retourzendingen niet meer geaccepteerd. De kosten voor het versturen van de retourzending worden niet door ons vergoed.

Afhandeling retourzending

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen zullen wij deze controleren. Indien je aan de retourvoorwaarden hebt voldaan wordt het bedrag binnen 2 tot 5 werkdagen overgemaakt naar het IBAN nummer die je hebt ingevuld op het retourformulier.